Vanhusneuvosto

9.6.2020

Nakkilan vanhusneuvosto työskenteli kunnantalolla 9.6.2020 lähes täydellä kokoonpanollaan mukaan lukien neuvoston varahenkilöt.

Nakkilan Eläkkeensaajia edustivat vanhusneuvoston varsinainen jäsen Rauni Lukka ja hänen varahenkilönsä Jukka Kim.

Esityslistalla oli yhtenä asiana vanhusneuvoston keväällä kunnalle osoittama "Kirje huolesta ikäihmisten asumisolosuhteista." Kokouksessa kuultiin kunnanhallituksen päätös ja saatiin ajankohtaista tietoa asian etenemisestä kunnassa.

Kokousasioiden päätteeksi käsiteltiin kahdessa ryhmässä Nakkilan vanhustyön strategiaa. Keskustelu oli monipuolista ja työskentely nosti esiin asioita, joiden parhaina asiantuntijoina ovat - ikäihmiset.

Nakkilassa käynnistyy lähiaikoina Kuperkeikka 3 -hanke. Siinä ≥ 65-vuotiaita ja puolivetoisia taikka jopa syrjäytymisvaarassa olevia henkilöitä ohjataan liikunnan ja kuntoutumisen piiriin. Esillä ovat liikunnalliset virikkeet liikuntakeskuksessa ja ulkoilun merkeissä sekä suoritteiden seuraaminen ja ohjaaminen muun muassa hankkeesta saatavien tablettien avulla.

Tervetuloa pilottihenkilöiksi keräämään kokemuksia, antamaan kehitysvinkkejä sekä parantamaan kokonaisuutta tai kertomaan Kuperkeikka 3 edistymisestä.

Mikäli sinua kiinnostaa tällainen asia, ota yhteyttä alla olevaan puhelimeen.

Lisätietoja Nakkilan kunta puh. 044 747 5988/Eliisa Mannila