Kokoukset

Nakkilan Eläkkeensaajat  järjestää säännöissä sille määrättyä kokoustoimintaa. 
Yhdistyksen toimielimiksi osoitetaan yhdistyksen kokous ja hallitus. Sääntömääräisiä yhdistyksen kokouksia järjestetää kaksi vuodessa, kevätkokous maaliskuun-, ja syyskokous marraskuun loppuun mennessä.
Kokoukset kutsutaan koolle yhdistyksen syyskokouksen 2022 päätöksen mukaisesti  Satakunnan Viikko nimisessä sanomalehdessä ja yhdistyksen kotisivuilla julkaistavilla ilmoituksilla, sekä viestinnällä yhdistyksen tilaisuuksien yhteydessä.
Kokouksista tiedotetaan toistuvasti kaikissa yhdistyksen tilaisuuksissa. Edellä mainitun lisäksi niistä saa tietoa hallituksen jäseniltä ja yhdistyksen luottamushenkilöiltä sekä puheenjohtajalta. 
Tervetuloa!
Lisätietoja puh. 046 811 9074/Jukka Kim

Kevätkokous

Nakkilan Eläkkeensaajat ry sääntömääräinen kevätkokous kokoontui 20.3.2023 Liikuntakeskuksen kahviossa.
Käsiteltiin sääntöjen § 11 kevätkokoukselle osoittamat asiat. Tällä kertaa kokousohjelma poikkesi normaalista, sillä yhdistyksen vieraaksi saapui valtioneuvoston jäsen, perhe-, ja peruspalveluministeri Krista Kiuru. Hänen alustus oli hyvä ja keskustelu sen jälkeen antoisaa ja laaja-alaista. Kysymyksistä ja keskustelusta oli helppoa havaita, kuinka eläkkeensaajat ovat aina ajan hermolla ja he tuntevat yhteiskunnan pulssin tarkasti.
Sääntömääräinen kevätkokous hyväksyi yhdistyksen tilinpäätöksen-, ja toimintakertomuksen 2022. Yhdistyksen hallitukselle myönnettiin tili- ja vastuuvapaus edellisvuoden kestäneeltä varainhoitokaudelta. 
Tilaisuuden aluksi oli kahvitarjoilu  ja siitä huolehtitivat Kirsti Pessi ja Aila Ritola. Kaikille tarjottiin maistuvia karjalanpiirakoita ja muikeat kahveet. Kokousyleisö esittää kiitokset touhukkaille Kirstille ja Ailalle!
Tervetuloa! 
Lisätietoja puh. 046 811 9074/Jukka Kim

Perhe-, ja peruspalveluministerin alustusta 20.3.2023 kuunneltiin tarkkana
Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru vieraili yhdistyksessä 20.3.2023
Kevätkokous 20.3.2023 veti liikuntakeskuksen kahvion ääriään myöten täyteen

Juhlatoimikunta 

Yhdistyksen  marraskussa 2023 vietettäviä viisikymppisiä varten perustettiin juhlatoimikunta  12.12.2022 ja siihen valittiin hallitus 2023.
Juhlavalmistelut käynnistyvät viipymättä ja kaikkien juhlaan liittyvien asioiden edistymisestä viestitetään jäsenille.
Lisätietoja puh. 046 811 9074/Jukka Kim

Nakkilan Eläkkeensaajien syyskokous 28.11.2022 Liikuntakeskuksella.

Hallitus 2023 järjestäytyi

Nakkilan Eläkkeensaajien vuoden 2023  hallitus  järjestäytyi 12.12.2022 Nakkilan Liikuntakeskuksen kahviossa pidetyssä kokouksessa. 
Se valitsi seuraavat toimihenkilöt: 

  • varapuheenjohtaja Eijo Välimäki
  • sihteeri Vuokko Sallinen
  • taloudenhoitaja Riitta Laakkonen
  • jäsenasian hoitaja Arja Tarkkanen
  • matkavastaava Seppo Tarkkanen
  • liikuntavastaava Raija Koskinen
  • pääemäntä ykkönen Kirsti Pessi ja pääemäntä kakkonen Rauni Lukka
  • viestijä Jukka Kim
  • opintovastaava Seppo Tarkkanen  

Yhdistyksen sääntöjen mukaisina nimenkirjoittajina 2023 toimivat Jukka Kim puheenjohtaja, Eijo Välimäki varapuheenjohtaja, Vuokko Sallinen sihteeri ja Riitta Laakkonen taloudenhoitaja. Ei muita nimenkirjoittajia.
Nakkilan Eläkkeensaajien juhlavuodentoimikunta nimettiin järjestäytymiskokouksessa. Vastuun juhlan järjestelyistä kantaa yhdistyksen hallitus.
Lisätietoja puh. 046 811 9074/Jukka Kim

Kerho Liikuntakeskuksella 23.1.2023
Syyskokoukseen osallistui 16 henkeä