Kurssit 

Opintovastaava Seppo Tarkkanen puh. 050 372 0098.
Ota opintoasioissa yhteyttä häneen ja asia lähtee liikkeelle.

Nakkilan Eläkkeensaajissa suhtaudutaan koulutukseen myönteisesti ja kannustaen 
Tuemme koulutukseen osallistumista
Järjestötyön kehittäminen on tärkeää.  Koulutus on iso mahdollisuus – se antaa enemmän kuin ennakkoon tiedetään

Nakkilan Eläkkeensaajien kurssit 2024

Yhdistyksen hallitus tekee kurssisuunnitelman syksylle 2024 ja niille haetaan kurssitukea.
Kannattaa seurata kotisivuja ja uutisointia kursseista täällä.
Mikäli sinulla on idea tai ajatus uuden kurssin suhteen, ota yhteyttä koulutusvastaavaan alla olevaan puhelimeen.
Kaikki kurssimuotoinen koulutus on osallistujalle maksutonta.
Tervetuloa!
Lisätietoja opintovastaava puh. 050 372 0098/Seppo Tarkkanen

Käsityö- ja teatterikurssi

Nakkilan Eläkkeensaajilla on kevään 2024 aikana  Käsityökurssi. Vielä syksyllä kurssiin haetaan jatkoa ja halutaan käsityöpiirin jatkuvan. Yhdistyksessä käynnistynyttä käsityöpiiriä  johtaa Armi Virtanen. Hänen puhelin on tarvittaessa 050 331 9256.

Kurssimuodossa 2024 keväällä yhdistyksessä on Teatterikurssi. Sen tuntisisältö on käsityöpiiriä suppeampi.  Teatterikurssia johtaa opintovastaava Seppo Tarkkanen. Hänen puhelin on tarvittaessa 050 372 0098.
Tervetuloa kursseille!

Kurssi – Uusiutuvat energiamuodot 

Nakkilan Eläkkeensaajien kaikille avoimella kurssilla 13.11.2023 Liikuntakeskuksella oli yleisöä paljon. Yhdistyksen tilaisuuteen saatiin huippuvieraat ja heidän terävääkin terävämpi asintuntemus paistoi kaikessa esiintymisessä läpi.
Vieraana asiantuntijoita esitelmöimässä mielenkiintoisesta aiheesta joka koskettaa meitä kaikkia.

 Lammaisten Energia Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Kivikko esiintyi aiheenaan Aurinkoenergia, sen käyttö ja hyödyt. Heti alusta lähtien oltiin uusimman ja huipussaan kulkevan teknologian mukana. Tämä esitys kertoi siitä, kuinka Satakunnassa osataan kaikki ja tilanne on hallinnassa nyt ja tulevaisuudessa. Oli hienoa kuulla kuinka satakuntalainen osaaminen ja tieto on niin hyvää, että sitä voidaan ja osataan hyödyntää laajasti. 

Suomen Hyötytuuli Oy:sta saatiin ivieraaksi todellinen osaajakaksikko. Yritystä edusti projektipäällikkö Aliina Mikkola ja hänen assistenttina tiedottaja Marjut Heinonen. Projektipäällikkö Aliina Mikkolan esitys oli välillä aivan uskomatonta kerrontaa siitä, kuinka tekniikka palvele nykyihmistä ja miten uusiutuvat luonnonvarat ovat kansalaisten saavutettavissa. Pöydissä oli välillä aivan hiljaista, usein ilmassa oli tunnelma ja kysymys, voiko tämä olla totta? Lyhyesti sanottuna Suomen Hyötytuulelle mikään ei ole mahdotonta.

Kiitos arvokkaille vieraille! Te jätitte lähtemättömän vaikutuksen Nakkilan Eläkkeensaajien jäseniin! Kolmikko Kimmo Kivikko, Aliina Mikkola ja Marjut Heinonen oli timanttinen ryhmä.

Yhdistyksen opintovastaava Seppo Tarkkanen ansaitsee suurkiitoksen, hänen ansiostaan saimme kurssipäivään eturivin tietotaitoa.

Vaikuta vakuuttavasti  koulutus 

Keskusliitto koulutti satakuntalaisia yhdistyksiä ja EKL:n piirin edustajia 18.1.2023 Porissa. Päivän aiheena oli Vaikuta vakuuttavasti. Satakunta asetettiin pilotiksi paikalliseen koulutussarjaan, joka polkaistiin käyntiin Länsi-Suomesta.
Kouluttajina työskentelivät EKL:n toiminnanjohtaja Timo Kokko ja sosiaalipoliittinen asiantuntija Eero Kivinen. Johdon assistentti Sissi Kähkönen piti päivän rattaat pyörimässä. 
Nakkilan Eläkkeensaajia edustivat opintovastastaava  Seppo Tarkkanen ja puheenjohtaja Jukka Kim.
Päivä oli antoisa,  salissa istui 30 satakuntalaista yhdistysvaikuttajaa.  Kysymyksiä ja mielipiteitä oli tarjolla paljon. 
Asenne koulutettavilla oli juuri siellä missä pitääkin - eläkkeensaajien asioiden keskiössä. 
Lisätietoja puh. 046 811 9074/Jukka Kim

Tilaisuudet piirin alueella 2024

Lisätietoja puh. 046 811 9074/Jukka Kim