Kutsujuhlat

Perutut kutsujuhlat

Koronavirusepidemian vuoksi yhdistysten omia kutsujuhlia on jouduttu perumaan Satakunnassa paljon. 

Eläkkeensaajien yhdistysväki odottaa omien kutsujuhlien alkamista, mutta toistaiseksi mahdollisuutta sellaiseen ei ole. 

Monien suosima ja lähes kaikille sopiva liikuntamuoto, tanssi,  puuttuu. Sen mukana sosiaaliset  kontaktit ovat vähentyneet täysin ja supistuneet nollaan. Osaltaan se lisää ikäihmisten yksinäisyyttä.

Nakkilan Eläkkeensaajien hallitus kokoontuu 26.10.2020  ja tekee kokouksessaan päätöksen toistaiseksi kalenterissa olevien 10.12.2020 Joulutanssien suhteen. Kysymys kuuluu kylmästi, järjestetäköön ne vai joutuuko yhdistys perumaan omat kutsujuhlat. 


Trahteerauksessa on aina iso työ. Kiitos vapaaehtosille!

Parhainkaan tanssi-iltapäivä ei onnistu ilman kunnollista trahteerausta. Nakkilan Eläkkeensaajien kutsujuhlien keittiöpalveluksessa tässä ovat Rauni Lukka, Henna Virtanen ja Raija Koskinen.

Silmäniloa tilaisuuksiin

Yhdistyksen jäsen Raija Koskinen osaa kädentaidot. 

Hänen ennakoiva ja osaava ekomateriaalien hankinta ja niiden oieka-aikainen kerääminen sekä muokkaaminen kauniiseen ja silmää viehättävään muotoon on hienoa. 

Raija Koskisen kranssit ja taidokkaat köynökset sekä pöytäkoristeet ovat ilahduttaneet Nakkilan työväentalolle tulevaa tanssi- ja juhlayleisöä vuodesta toiseen kerta toisensa jälkeen. 

Raija Koskinen osaa tehdä kauniita pöytökoristeita.

Perutut kutsujuhlat 

Kutsujuhlat 10.12.2020 peruttu

Nakkilan Eläkkeensaajien hallitus on perunut 10.12.2020 pidettäväksi suunnitellut Omat kutsujuhlat Suomessa vallitsevan Koronaepidemian vuoksi.

Omat kutsut

Maaliskuun 2020 jälkeen yhdistyksen omia kutsujuhlia ei ole voitu järjestää, se on ollut kova isku yhdisykselle ja tanssivalle yleisölle.

Tanssilattialla on menoa ja vilskettä.

Nakkilan työväentalolla on aina loistokeli lattialla. Orkesterin alkutahdeista lähtien parketilla on tungosta ja vauhti valtaisa. Se vasta ilahduttaa järjestäjiä.