Liikunta

Liikuntakampanjan 1.3-30.4.2020 häikäisevät tulokset

Pihajuhlien yhteydessä liikuntavastaava Vuokko Sallinen esitteli yhdistyksen jäsenten EKL:n liikuntakampanjan aikana tekemät häikäisevät tulokset.

Tilastonumerot osoittavat suurempia lukuja kuin koskaan aikaisemmin.

Suorituksia kertyi kaikkiaan 684 ja 16. henkilöä ilmoitti suorituksensa määräaikaan mennessä. 

Yhdistyksessä vallitsee akvtiivinen ja myönteinen ilmapiiri kuntoiluun ja se tuottaa hyvää tulosta. Liikunta ennaltaehkäisevänä toimena antaa positiivista tulosta hyvinvoinnin ja terveyden muodossa.

Toki kannattaa mainita sekin miten, ensikertaa yhdistyksen historiassa palkittiin liikuntakampanjaan osallistuneita henkilöitä.

Ykköspalkinnon 30 € voitti 61. suorituksellaan Vuokko Laaksonen.

Kakkospalkinto 20 € ratkaistiin arvalla. Kahdella henkilöllä Arja Tarkkasella ja Seppo Tarkkasella oli kumppaisellakin 60 suoritusta. Arvonnassa palkinnon voitti Seppo Tarkkanen.

Puheenjohtajan kannustuspalkinnon 15 € sai omakseen 45. suorituksella Kaija Hakala.

Onnittelemme voittajia! Kiitos jokaiselle liikuntakampanjaan osallistuneelle!

Kiitos liikuntavastavalle siitä arvokkaasta työstä, jolla hyvät tulokset ovat olleet mahdollisia!

Kuntoilusta

Liikunnan kärkenä yhdistyksessä on liikuntavastaava Vuokko Sallinen.

Liikunta on jokaisen henkilökohtainen asia ja tavoitteena on pitää hyvää huolta itsestä. Yhdistys osaltaan kannustaa kaikkia liikkumaan säännöllisesti luoden mahdollisuuksia kuntoiluun ja liikuntaan. 

Kuntoliikunta on tärkeää ikääntyville. Ilman sen mukanaan tuomaa henkistä vireyttä on vaikea ajatella luonnollisia hopeavuosia.

Liikuntakerho

Liikuntakerho käynnistetään taas viikolla 33/2020 maanantaina 10.8.2020 klo 14:00 ja silloin lenkkeillään Tervasmäessä. Lähtö työväentalon edestä. Tervetuloa!

Laavulla mahdollisuus omien eväiden nauttimiseen ja grillaamiseen.

Liikuntakerhossa kuntoilu sopii kaikille. Ketään ei jätetä yksin, sinusta pidetään huolta osallistuessasi liikuntakerhon toimintaan. Voit ottaa sauvat tai tulla ilman niitä, pääasia on saada sinut osallistumaan. Tervetuloa!

Nakkilan kunnan hanke Kuperkeikkaa-3 läpi elämän

Kaksi yhdistyksen jäsentä Raija Musakka ja Unto Suomi osallistuvat hankkeeseen vapaaehtoisina pilottihenkilöinä. Pilottikokeiluun ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet ja ne jotka haluavat antaa siihen panoksensa.

Tehtävänään heillä on testata ikäihmisten kuntoiluun ja liikkumiseen sekä sen ohjaamiseen kuuluvia uusia tablettisovelluksia. He osallistuvat liikkuessaan ja kuntoillessaan laitteiden ja sovellusten testaukseen.

Tästä aivan uudesta asiasta, kuultanee myöhemmin lisää henkilöiltä itseltään.

Yhteystieto liikkumiseen

Nakkilan Eläkkeensaajien liikuntavastaava puh. 044 033 9450/Vuokko Sallinen.

Kuvat JKim

Hei! Täältä tulee Nakkilan Eläkkeensaajat
Nakkilan Eläkkeensaajat puhaltaa henkeä.
Kokemäenjoki jää alas.
Nakkilassa on hyvät mahdollisuudet sauvakävelyyn.