Joulutanssit menivät putkeen

15.12.2023

Nakkilan Eläkkeensaajien Joulutanssit 14.12.2023 työväentalolla olivat jymymenestys. 
Iso yleisömäärä, hyvä buffet-tarjoilu, sopivan liukas tanssiparketti, Satakunnan muhkein arpajaispalkintopöytä sekä tanssikenkien alle painunut Heikki Anttila duon soittama tanssimusiikki toi järjestäjille pisteet kotiin.
Trahteerauksessa työskentelivat Kirsti Pessin johdolla Raija Koskinen, Rauni Lukka, Raija Musakka, Arja Tarkkanen, Armi Virtanen ja Eijo Välimäki. Tarjoilut olivat hyvät ja niillä jaksoi olla  ja pyörähdellä salissa iltapäivän kelvästi.
Järjestelykoneisto teki työtään, kiitos lippukassan työntekijöille Riitta Laakkoselle ja Unto Suomelle. Arpojenmyynnissä  Vuokko Sallinen oli henkilö paikallaan. Voittopöytä oli mahtava, pöytälevyn todettiin notkuvan sen päälle asetetusta voittokuormasta. Päävoittona oli yhdistyksen sihteerin Vuokko Sallisen käsinkutoma upea ja hieno torkkupeitto. Itse rouva Fortuna taisi olla mukana pelissä, sillä torkkupeitto sai kodin Nakkilasta.
Yhdistys esittää kiitokset kaikille tilaisuuden eteen talkootyötä tehneille, järjestelyissä avustaneille ja arpajaispalkintoja lahjoittaneille sekä niitä valmistaneille.. 
Kokonaisuutena  yhdistyksessä ollaan tyytyväisiä vallitsevaan yksituumaisuuteen ja ilmapiiriin, jolla asioita viedään eteenpäin. Tuhannet kiitokset talkooväelle ja järjestelyissä avustaneille.
Lisätietoja puh. 046 811 9074/Jukka Kim

Näin syntyy päivän aikana tarvittavat evästarpeet.
Satakunnan komeinta arpajaisten voittopöytää esitellään ohessa