Kelkkasafari Köyliössä

13.2.2024

Eläkkeensaajien päivää vietettiin förskottina 12.2.2024 ulkoillen ja reippaillen luonnon helmassa.
Retkelle lähdettiin Nakkilan Liikuntakeskukselta 10. jäsenen ryhmällä.
Sää oli kylmän talvinen, retkeläisiä piti Köyliössä otteessaan pohjoistuuli. Nuotiopaikalla Aila ja Jorma Ritola nostivat pystyyn nuotioon ja he lupasivat tarjota keilkkailijoille nokipannukahveet. Eläkkeensaajat hävisivät horisonttiin potkukelkoin pitkänä letkena edeten päin pohjoistuulta. Mikä olikaa palatessa laavulle, nuotio odotti ja kaffepannun kyljet pitivät sisällään kuumaaä kaffeeta.
Mahdollisuutta  makkaran grillaamiseen käytettiin hyväksi. Retkieväiden nauttimisen lomassa iskettiin tarinaa ja vaihdettiin kuulumiset. Hersyvä satakuntalainen puheenparsi on mukavaa kuunneltavaa ja sen rytmi vie juttua nopeasti eteenpäin.
Kelkkasafari todettiin mukavaksi retkimuodoksi ja tilanteen niin salliessa palataan taas asiaan ja laitettiin potkukelkkailu hauskana liikuntanmuotona mieleen. Yhdistyksen liikuntavastaava Raija Koskinen oli tyytyväinen osallistujamäärään ja retken 100 % onnistumiseen.
Kerhossa Liikuntakeskuksella 20.2.2024 yhdistys tarjoaa jäsenilleen kahvit Eläkkeensaaja päivän 18. helmikuuta johdosta.
Lisätietoja puh. 046 811 9074/Jukka Kim

Potkukelkka on kelvä ja joutuisa kulkuneuvo