Vanhustenviikon tilaisuus #1

9.10.2023

Nakkilan kunnan seuraparlamentti ja -vanhusneuvosto yhdessä ikääntyvien yhdistysten kanssa järjesti 7.10.2023 Liikuntakeskuksella #1 nimisen vanhustenviikon tilaisuuden.
Syyskauden pahimmassa myräkässä liikuntakeskukselle saapui hyvin väkeä. Tapahtuman ajan väkeä oli tasaisesti yli 50. henkeä.
Sanna Mikkola luennoi liikunnan tarpeesta ja sen hyvistä puolista fysioterapian kannalta.  Se sisälsi painavaa asiaa ja oli hyvä luento. Apuvälinetarjontaa esitteli Tanja Perälä.  Reijo Vesénillä oli kokeiltavana Rolle-tasapaino- ja muistipelejä, silti suurimman suosion saavuttanut Olympiapeli. Ajoittain  heittoviivalle oli jopa tunkua.
Nakkilan Eläkeliitosta isossa pelihallissa mölkkyä pyöritti  Voitto Kankeri. Hänellä on vuosikymmenten kokemus pallopeleistä ja opastus peleihen sujuu huumorilla
Nakkilan Eläkkeensaajilla oli sääolosuhteisiin nähden vaikein tehtävä - kuntolenkki pururadalla. Huolimatta ankarasta säästä Eläkkeensaajien kaksikko Raija Musakka ja Kirsti Pessi johdatti ryhmänsä läpi tuulen ja tuiverruksen.
Järjestäjien onnistuminen oli tasaista. Kiitos kuuluu yhdistyksille ja kaikkien osapuolten saumattomalle työskentelylle.