Nakkilan Eläkkeensaajat ry. yhdistyksenä

Lähialuematkailu on hienoa.
Kesäretki Luvian saaristoon oli upea.
Hyvä retki VPK:n vieraaksi.
Tutustumisretki Nakkilan VPK:lle helmikuussa 2020
Olemme yhtenäinen järjestö.
Teemme paljon yhdessä.

Y-numero  0135661-5
PRH:n rekisterinumero  114.777
Perustiedot verohallinnossa 15.3.1978 lähtien
Nakkilan Eläkkeensaaajat ry. on  perustettu  7.11.1973
Nakkilan Eläkkeensaaajat ry. on rekisteröity Patentti- ja Rekisterihallituksen  (PRH)  yhdistysrekisteriin 29.11.1973

Nakkilan Eläkkeensaajat ry.

Yhdistys perustettiin  7.11.1973  ja  on rekisteröity Patentti- ja Rekisterihallituksen  (PRH)  yhdistysrekisteriin 29.11.1973.

Kuulumme Eläkkeensaajien Satakunnan piirijärjestöön. Jäseniä yhdistyksessä on 65 henkilöä. Me toimimme kaikkien nakkilalaisten ikäihmisten hyödyksi ja parhaaksi, me emme unohda ketään. Olemme pirteä ryhmä, joka liikkuu mieluusti ja kuntoilee usein Liikuntakeskuksen ympäristössä. Me tiedämme kuinka tärkeää ennaltaehkäisevää työtä kuntoliikunta on ikääntyvälle ihmisille. Kannustamme jokaista jäsentä liikkumaan säännöllisesti.

Kulttuuriohjelma kuuluu olennaisena osana ikäihmisten henkiseen vireyteen ja hyvinvointiinn. Siksi teemme teatteriretkiä, matkoja kotimaahan ja lähiseudulle. Niihin kuuluu poikkeuksetta opastettu kiertoajelu tai johdettua ohjelmaa.

Eläkkeensaajien Keskusliiton liittovaltuuston varsinainen jäsen kaudella 2021-2025 on Jukka Kim.

Eläkkeensaajien Satakunnan piirihallitukessa yhdistyksellä  2022 on mandaatti ja tehtävässä työskentelee Jukka Kim.

Yhdistyksellä on edustus Nakkilan vanhusneuvoston varsinaisena jäsenenä  toimii Jukka Kim, hänet on valittu vanhusneuvoston varapuheenjohtajaksi kaudeksi 2021-2025.
Hänen henkilökohtainen varahenkilönsä on Rauni Lukka.

Hallitsemme arvokkaan juhlinnan.
Juhlat kuuluvat yhdiselämään kiinteänä osana tekemistä.
Pelit ovat tärkeässä roolissa tomissamme.
Pelit ja leikit kuuluvat ohjelmaan.
Kerhossa riittä vipinää ja vilskettä.