Nakkilan Eläkkeensaajat ry. yhdistyksenä

Lähialuematkailu on hienoa.
Kesäretki Luvian saaristoon oli upea.
Hyvä retki VPK:n vieraaksi.
Tutustumisretki Nakkilan VPK:lle helmikuussa 2020
Olemme yhtenäinen järjestö.
Teemme paljon yhdessä.

Nakkilan Eläkkeensaajat ry.

Yhdistys perustettiin  7.11.1973  ja  on rekisteröity Patentti- ja Rekisterihallituksen  (PRH)  yhdistysrekisteriin 29.11.1973.

Kuulumme Eläkkeensaajien Satakunnan piirijärjestöön. Jäseniä yhdistyksessä on 65 henkilöä. Me toimimme kaikkien nakkilalaisten ikäihmisten hyödyksi ja parhaaksi, me emme unohda ketään. Olemme pirteä ryhmä, joka liikkuu mieluusti ja kuntoilee usein Liikuntakeskuksen ympäristössä. Me tiedämme kuinka tärkeää ennaltaehkäisevää työtä kuntoliikunta on ikääntyvälle ihmisille. Kannustamme jokaista jäsentä liikkumaan säännöllisesti.

Kulttuuriohjelma kuuluu olennaisena osana ikäihmisten henkiseen vireyteen ja hyvinvointiinn. Siksi teemme teatteriretkiä, matkoja kotimaahan ja lähiseudulle. Niihin kuuluu poikkeuksetta opastettu kiertoajelu tai johdettua ohjelmaa.

Yhdistyksellä on edustus Nakkilan vanhusneuvostossa, ja sen varsinaisena jäsenenä  toimii Rauni Lukka.

Eläkkeensaajien Satakunnan piirihallitukessa yhdistyksellä  2021 on mandaatti ja tehtävässä on Jukka Kim.

Hallitsemme arvokkaan juhlinnan.
Juhlat kuuluvat yhdiselämään kiinteänä osana tekemistä.
Pelit ovat tärkeässä roolissa tomissamme.
Pelit ja leikit kuuluvat ohjelmaan.
Kerhossa riittä vipinää ja vilskettä.