Nakkilan Eläkkeensaajat ry. yhdistyksenä

Lähialuematkailu on hienoa.
Kesäretki Luvian saaristoon oli upea.
Hyvä retki VPK:n vieraaksi.
Tutustumisretki Nakkilan VPK:lle helmikuussa 2020
Olemme yhtenäinen järjestö.
Teemme paljon yhdessä.

Nakkilan Eläkkeensaajat ry.

Yhdistys on perustettu marraskuussa 1973.

Kuulumme Eläkkeensaajien Satakunnan piirijärjestöön. Jäseniä yhdistyksessä on noin 70 henkilöä. Me toimimme kaikkien nakkilalaisten ikäihmisten hyödyksi ja parhaaksi, me emme unohda ketään. Olemme pirteä ryhmä, joka liikkuu mieluusti ja kuntoilee usein Liikuntakeskuksen ympäristössä. Me tiedämme kuinka tärkeää ennaltaehkäisevää työtä kuntoliikunta on ikääntyvälle ihmisille. Kannustamme jokaista jäsentä liikkumaan säännöllisesti.

Kulttuuriohjelma kuuluu olennaisena tekijänä ikäihmisten henkiseen vireyteen ja hyvinvointiinn. Siksi teemme teatteriretkiä, matkoja kotimaahan ja lähiseudulle. Niihin kuuluu lähes aina opastettu kiertoajelu tai johdettua ohjelmaa.

Yhdisyksellä on edustus Nakkilan vanhusneuvostossa, jossa Rauni Lukka on varsinaisena jäsenenä.

Eläkkeensaajien Satakunnan piirihallitukessa yhdistyksellä on 2020 ollut mandaatti ja tehtävässä on toiminut Jukka Kim.

Hallitsemme arvokkaan juhlinnan.
Juhlat kuuluvat yhdiselämään kiinteänä osana tekemistä.
Pelit ovat tärkeässä roolissa tomissamme.
Pelit ja leikit kuuluvat ohjelmaan.
Kerhossa riittä vipinää ja vilskettä.