Joulutanssit

12.12.2019

Arpaispalkintoja oli mykistävän paljon.
Arpaispalkintoja oli mykistävän paljon.
Yleisöä saapui läheltä ja kaukaa.
Yleisöä saapui läheltä ja kaukaa.
Tanssi on monen mieluisin liikuntalaji.
Tanssi on monen mieluisin liikuntalaji.

Nakkilan Eläkkeensaajat järjestivät 12.12.2019 sellaset Joulutanssit, että pois alta oksat ja männyn kävyt.

Päivä oli täydellinen menestys. Se osoitti yhdistystyön parhaat puolet, joukolla tekemisen ilon ja riemun sekä onnistumisten moninkertaistumisen päivän aikana.

Yleisö oli hyvin liikkeellä ja isäntäväki varautunut kirjaimellisesti kaikkeen. Hyvä määrä tanssiyleisöä on paras kiitos järjestäjille ja siitäkös oltiin Nakkilaasa iloisia. Joulutansseille on selvää tilausta ja monet haluavat katkaista joulukiireitään tällä tavoin.

Yhdistyksen vastuuhenkilöt esittävät kiitokset trahteeruksessa uurastaneille henkilöille. Työ vaatii paljon, sen täytyy toimia sukkana, mikään ei saa jäkittää. 

Pyyteetöntä työtä kaikkien hyvinvoinnin eteen tekivät kahtena ja kolmenakin päivänä sekstetti, Raija Koskinen, Vuokko Laaksonen, Rauni Lukka, Sanni Nurmi, Armi Virtanen ja Henna Virtanen. Ilman valtavaa panostanne, emme olisi onnistuneet yhdistyksenä. Suuret kiitokset teille!

Nakkilan Eläkkeensaajien myllyttämä arpajaispöytä oli vertaansa vailla. Vain tällä ja yhdellä ainolla vanhan kansan työväentalolla on niin rikas ja monipuolinen sekä komea palkintopöytä. Arpajaispöydän antia äimisteltiin syystäkin isolla joukolla. Totuuden nimissä on sanottava sekin, kuinka näin juhlavan arpajaispöydän edessä arpakauppa kävi vilkkaana, siitä piti huolen aina myyntialtis Toivo Utriainen.

Tanssitahdeista huolehtivat Duo Kulkurit. Heidän esiintyminen saa jokaisen tanssilattialle ja kuin itsestään liikunnan pariin.

Päivän aikana muodostui käsitys tähtäimestä - vuoden kuluttua Nakkilan työväentalolla järjestettävistä joulutansseista!

Lisätietoja puh. 050 360 9260/Eijo Välimäki

Kuvat JKim