Onnistuneet Omat kutsut

6.3.2020

Raija Koskisen tekemät taidokkaat salikoristeet herättivät ihastusta.
Raija Koskisen tekemät taidokkaat salikoristeet herättivät ihastusta.
Tanssisalissa riittää yleisöä.
Tanssisalissa riittää yleisöä.
Keittiössä oli täys häkä kahtena päivänä.
Keittiössä oli täys häkä kahtena päivänä.
Ravintolapalvelut ovat tuiki tärkeitä.
Ravintolapalvelut ovat tuiki tärkeitä.

Kevään ensinmäinen suuri ponnistus, Omat kutsujuhlat järjestettiin Nakkilan työväentalolla 5.3.2020. Tilaisuus oli onnistunut ja se meni alusta lähtien putkeen.

Yleisöä saapui tilaisuuteen mukavasti. Totta puhuen, enemmänkin olisi ollut mukava saada tanssinharrastajia Nakkilaan. Syitä pieneen yleisökatoon arvailtiin, mutta järjestäjille asia jäi kysymysmerkiksi.

Hienoa oli nähdä, kuinka Nakkilan Eläkkeensaajissa osataan puhaltaa samaan hiileen. Kiireestä, touhusta, monista työvaiheista, sopimisesta ja oonailuista huolimatta, kaikki sujui kuin rasvattuna.

Suurkiitokset esitetään keittiössä ja trahteerauksessa uurasteneille henkilöille Raija Koskinen, Vuokko Laaksonen, Rauni Lukka, Sanni Nurmi, Armi Virtanen ja Henna Virtanen. Ryhmältä se oli valtava työmäärä ja esimerkillistä työtä vieraiden kestittämiseksi.

Arpajaisvoittoja asetettiin runsaasti ja niitä oli todella komea kirjo, kaffeeta, kirjallisuutta, kuivakakkuja, käyttöesineitä, neuleita, leivonnaisia, makeisia ja kaiken kukkuraksi pääpalkintona valtava hedelmäkori. 

Toivo Utriainen liikkui sulavasti ja ahkerasti yleisön keskuudessa tehden arpakauppaa. Kiitos hänen, arvat menivät kaupan kuin kuumille kiville. Ilman Toivo Utriaisen arvokasta ja tulosta tuottavaa työpanosta olisi vaikea kuvitella, kuinka maailmaa pyörii. 

Salihenkilökunta työskenteli Eijo Välimäen johdolla, hänen hanskassaan olivat lipunmyynti, yleisjärjestelyt ja sähköistykset ja montaa muuta tärkeää juoksevaa asiaa aina juhlatilan loppusilausta myöden.

Musiikista vastasivat totutusti "Duo Kulkurit" elikkä Jussi ja Martti Henttonen. Takuuvarmaa työtä ja musiikkinsa miellyttää kaikkia.

Yhdistys kiittää tanssiyleisöä, joka saapui Nakkilaan.

Tässä yhteydessä osoitetaan kiitokset niille kaikille vapaaehtosille henkilöille, jotka omalla merkittävällä osuudellaan vaikuttivat tilaisuuden onistumiseen. 

Lisätietoja puh. 046 811 9074/Jukka Kim

Kuvat Outi Kilkku