Kerho 19.9.2022

19.9.2022

Kerhossa 19.9.2022 oli suorastaan satumoinen tunnelma ja siihen tykö loistava ilmapiiri. Kiitos jäsenten, te toitte tullessanne sen mitä eniten tarvitaan, yhdessäolon ilon ja riemun.
Nakkilan yhdistysväki oli onnesta mykkänä  ja raikuvin aplodein tervehdittiin yhdistyksen uusinta jäsentä. Mikä onkaan mukavampaa kuin  tarjota uudelle henkilölle muikeat kahvit ja juhlia uuden jäsenen kirjautumista oikeisiin kirjoihin ja kansiin.
Vuokko Sallisen vetämä tuolijumppa oli sähäkkä kokonaisuus. Jumppa  tuntui nivelissä ja teetätti työtä. Se kertoo luontevasti siitä, kuinka liikunta tekee tehtävänsä ja antaa henkilölle sen liikuntavasteen, mitä kuuluukin.
Lopuksi kolme joukketta ratkoi Jukka Kim'n laatimaa aivopähkinää. Tehtävänä oli Amazing Race Nakkila viikonlopusta tuttu rastitehtävä. Vastauksia puntaroitiin joukkueissa perusteellisesti. Kysymystä mietittiin ja vastausta haarukoitiin.
Onnittelut voittajajoukkueelle:

  • Riitta Laakkonen
  • Raija Musakka
  • Anna-Maija Pentikäinen
  • Vuokko Sallinen 

Palkintona voittajat kuittaavat ilmaiset kahvit seuraavassa kerhossa.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Seuraava kerho 3.10.2022 työväentalolla ja silloin vieraana sos. dem valtuustoryhmän puheenjohtaja Erik Sallinen. Alustuksen aiheena Ikäihmiset ja päätöksenteko.
Lisätietoja puh. 046 811 9074/Jukka Kim

Kerhossa 19.9.2022 oli loistava tunnelma ja leppoisa ilmapiiri.