Nyt liikkumaan

27.2.2022

EKL:n Liikunnan haastekamppanja on käynnissä 1.3.– 30.4.2022. 
Yhdistyksen liikuntavastaava Raija Koskinen kannustaa  jokaista yhdistyksen jäsentä liikkumaan. 
Haastekamppanjan aikana 30 min. yhtämittainen kuntoa kohottava suoritus hyväksytään yhdeksi suoritukseksi. Liikuntavastaava korostaa ja alleviivaa kuinka ensiarvoisen tärkeää eläkkeensaajille on  kuntoliikunta. Hyvän peruskunnon ylläpito on parasta ennaltaehkäisevää työtä. Liikunta antaa vireyttä, se lisää mielen tasapainoa ja on monessa arkiasiassa ehdottoman tärkeä.
Liikunta-asioissa vuodelta 2021 yhdistyksellä on mitä puolustaa. EKL:n Satakunnan piirissä Nakkilan Eläkkeensaajat saavutti 2. sijan ja valtakunnallisesti oltiin 38. sijalla. 
Muistakaa merkata tulokset muistiin, kruksatkaa ylös jokainen tehty lenkki, ilmoittakaa suoritukset toukokuun alkupäivinä, pyytää liikuntavastaava. 
Liikunnasta saamasi mielihyvän tunteen lisäksi yhdistys palkitsee tuntuvin palkinnoin osallistuneita. Neljälle parhaalle  on luvassa rahapalkinto, lupaa yhdistyksen liikunnasta vastaava Raija Koskinen. 
Nakkilan yhdistyksessä palitsemisessa on kyse positiivisesta asenteesta liikuntaa kohtaan. Siksi myös mallikelpoisiin palkintoihin satsataan, hän toteaa lopuksi.
Lisätietoja liikuntavastaava puh. 044 299 4395/Raija Koskinen

Helmikuisena pakkaspäivänä 2021 oltiin isolla ryhmällä lenkillä. Kuva Jukka Kim