Onnistuneet Joulutanssit

9.12.2021

Nakkilan Eläkkeensaajat järjestivät  Joulutanssit 9.12.2021 työväentalolla. 
Tilaisuus onnistui erinomaiseti ja se saavutti suuren suosion. Työväentalolla oli innostunut ilmapiiri ja nyt jos koskaan ihmiset kaipaavat sosiaalista känssakäymistä. Siksi Joulutansseilla oli tilausta enemmän kuin koskaan. Tanssiyleisöä saapui Nakkilaan odottamattoman paljon ja pitkien matkojen päästä. Tapahtumaaan pääsi sisään koronapassin esittämällä ja tarkastus sisäänkäynnissä sujui kitkatta. Monilla  henkilöillä koronapassi oli ladattuna älylaitteeseen ja useat esittivät koronapassin tottuneesti paperiversiona. 
Nakkilan Eläkkeensaajien Joulutanssit osoittivat sen, kuinka kaikki onnistuu saletisti, jahka toimeen tartutaan. Tanssi-iltapäivän saldo on kaikilla tunnusluvuilla mitattuna täyttä plussaa. Yhdistyksen järjestelykoneisto testattiin aiemmin tuntemattomissa uusissa olosuhteissa, koronakontrollit käytiin läpi ja lopussa – kiitos seisoo. 
Buffetissa ja taukokeskusteluissa kehuttiin varauksetta tanssimusiikkia Nakkilassa soittavaa Duo Kulkureita. Toinen suurta kiitosta saanut aihe Nakkilassa oli  jälleen kerran, upea arpajaispöytä, jolle ei vain tahdo löytyä vertaista lähitienoolta.
Lisätietoja puh. 046 811 9074/Jukka Kim

Joulutanssit 9.12.2021 onnistuivat yli odotusten.